Praktijknummer: (0113) 25 27 97Spoednummer: (0113) 23 30 25

Geef toestemming voor het delen van uw gegevens.

Uw toestemming is nodig voor het veilig uitwisselen van uw medische gegevens.
Voor continuïteit van uw zorg is het van grote meerwaarde dat uw huisarts toegang heeft tot uw medische gegevens van het ADRZ.

Geef direct toestemming via onderstaande linken:

Via onderstaande link geeft u toestemming voor het landelijk schakelpunt. Uw huisarts en uw apotheek kunnen belangrijke informatie over uw gezondheid delen met andere zorgaanbieders. Maar zij mogen uw medisch gegevens alleen bekijken als dat nodig is voor uw behandeling. En alleen als u dat goed vindt. Regel daarom uw toestemming.

Klik in uw persoonlijke omgeving op "alle toestemmingen". Op dit moment ziet u bij uw huisarts een tijdelijke 'Corona Opt-in' staan, dit omdat u voor de corona uitbraak nog geen toestemming had gegeven. Kijk voor meer informatie op https://www.volgjezorg.nl/corona-optin. Door op toestemming definitief maken te klikken kunt u aangeven of u uw huisarts toestemming wilt geven om uw gegevens te delen via het LSP.

https://www.volgjezorg.nl/toestemming


Via onderstaande link kunt u toestemming geven dat de huisarts in uw ziekenhuisdossier kan kijken wanneer dit nodig mocht zijn.

U maakt eerst uw eigen portaal van het ADRZ aan ( mijn adrz is het portaal speciaal voor patiënten van het ADRZ. Een patientenportaal is een beveiligde digitale omgeving waarop u kunt inloggen om een deel van uw medische gegevens in te zien. Het gaat dan om uw medische gegevens die bij het ADRZ van u bekend zijn).  

In dit portaal kunt u dan toestemming geven onder het kopje mijn gegevens; toestemmingen. Dan kunt u bij zorgverlenersportaal aangeven of u toestemming geeft of niet.

https://www.adrz.nl/mijnadrz/


Adres Beethovenlaan 3a
4462 JC Goes
Email: info@huisartsrijken.nl
Contact
Telefoon:(0113) 25 27 97
Spoednummer:(0113) 23 30 25
Huisartsen E.R.C. Rijken